Jouw bijdrage maakt het verschil

Wat fijn dat je Zilveren Vriend van Stichting Babyspullen wilt worden! Op deze manier help je heel concreet mee aan de bijzondere missie van de stichting: een goede start voor ieder kind mogelijk maken. Met jouw bijdrage tussen € 5.000 en € 15.000 help je 100 tot 300 kinderen aan een goede start. 🥈

Zilveren vriend worden? Welkom bij de vriendenclub!

Vul hieronder je gegevens in. Een van onze accountmanagers neemt binnen vijf werkdagen contact met je op om de samenwerking verder te bespreken.

zilveren vriend

Maak gebruik van het belastingvoordeel!

Stichting Babyspullen is aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dat betekent dat schenkingen fiscaal voordelig zijn. Donaties zijn onder deze regeling aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.

Ga voor meer informatie naar de website van de belastingdienst

Logo ANBI
CBF - Erkend doel