Jouw bijdrage maakt het verschil

Wat fijn dat je Gouden Vriend van Stichting Babyspullen wordt! Op deze manier help je heel concreet mee aan de bijzondere missie van de stichting: een goede start voor ieder kind. 🏆

• Vul een bedrag vanaf 15.000 euro in om gouden vriend te worden. Liever eerst contact? Geen probleem, je kunt dit veld leeg laten en verder gaan zonder betaling.
  • American Express
    MasterCard
    Visa
    Ondersteunde creditcards: American Express, MasterCard, Visa

• Bedrijfsinformatie

• Voeg je logo toe zodat wij dat op de website kunnen toevoegen. Zorg voor een goede resolutie.
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, gif, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  • Geef hier een korte omschrijving van je bedrijf dat we mogen gebruiken ter promotie.

gouden vriend