skip to Main Content

1 op de 13 kinderen in Nederland
groeit op in armoede
Jaarlijks worden maar liefst 13.000 baby’s onder de armoedegrens geboren, dat zijn logo alleen hartje 35 baby’s per dag!
Jaarlijks worden 13.000 baby’s
onder de armoedegrens geboren
jaarlijks worden maar liefst 13.000 baby’s onder de armoedegrens geboren, dat zijn logo alleen hartje 50 baby’s per dag!
Dat zijn 35 baby’s per dag!

Een uniek maatschappelijk verantwoord teamuitje bij Stichting Babyspullen

Ben je als ondernemer op zoek naar een origineel teamuitje waarbij je maatschappelijke betrokkenheid wilt tonen? Wil je samen met je collega’s iets doen en betekenen voor een ander? En vind je het ook belangrijk dat je team tegelijkertijd nuttig bezig is en plezier maakt?

Stichting Babyspullen biedt organisaties de mogelijkheid om met een team van maximaal 15 personen een dagdeel langs te komen voor het ultieme maatschappelijk verantwoorde teambuildingsuitje.

Wat gaat het team doen bij Stichting Babyspullen?

Hoe ziet zo’n teambuildingsuitje bij Stichting Babyspullen er dan uit?

  • Na ontvangst met koffie, thee en iets lekkers krijgt het team een rondleiding door ons sorteer- en distributiecentrum. Hier hoor je meer over de achtergrond en de doelstellingen van onze stichting.
  • Daarna gaat het team aan de slag in ons sorteercentrum met het sorteren van babykleertjes, het maken van babystartpakketten of het verwerken van de binnengekomen donaties.
  • Uiteraard is er een fotomoment met het gehele team. Wij plaatsen de foto op onze website.
  • Daarnaast bestaat er optioneel een mogelijkheid om een lunch of borrel te verzorgen voor het hele team. Neem voor meer informatie en een kostenindicatie contact met ons op.

Voor meer informatie omtrent bedrijfsuitjes bij Stichting Babyspullen en het plannen hiervan kun je contact met ons opnemen via e-mail.

Graag tot ziens in het sorteer- en distributiecentrum van Stichting Babyspullen in Heerhugowaard!

Vorige teamuitjes

Een teamuitje bij ons organiseren

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Wij mochten het team van Philips Avent ontvangen in ons sorteercentrum. In de ochtend werd er druk mee gesorteerd, gevouwen en ingepakt. Later in de middag hebben we met z’n allen gebrainstormd over een belangrijk communicatievraagstuk voor de stichting. Ze hebben ons ook nog eens enorm verwend met pallets vol speentjes en flesjes. Wauw!

Stichting Babyspullen gemeente Heerhugowaard

Twee collega’s van de Gemeente Heerhugowaard kwamen ons een paar uur helpen. Super dat zij ons hebben uitgekozen om te helpen en wat fijn dat zij zoveel boxpakken voor ons hebben gevouwen.

vacanse select stichting babyspullen

Een team van 12 dames van Vacanseselect kwam ons versterken.
Wat hebben zij hard gewerkt! Met dank aan dit topteam hebben wij enorm veel kunnen vouwen. Daardoor kunnen onze andere vrijwilligers morgen weer babystartpakketten vullen. Super!

Back To Top