skip to Main Content

Een uniek maatschappelijk verantwoord teamuitje

Ben je op zoek naar een uniek en zinvol teambuilding uitje voor jouw team? En wil je als bedrijf graag je maatschappelijke betrokkenheid tonen? Wij bieden bedrijven en organisaties de mogelijkheid om met een team een dagdeel aan de slag te gaan bij Stichting Babyspullen. Een teambuilding uitje is een geweldige manier om teamgeest en samenwerking te bevorderen, terwijl jullie ook een positieve impact hebben op de omgeving waarin jullie leven en werken.  

Hoe ziet zo’n dagdeel teambuilding eruit?

Na ontvangst met koffie, thee en iets lekkers krijgt het team een rondleiding. Hier hoor je meer over de achtergrond en de doelstellingen van de stichting. 

Daarna gaat het team aan de slag met het verwerken van de binnengekomen donaties, het sorteren van babyitems en het vouwen van babykleding. Uiteraard is er een fotomoment met het gehele team. Wij plaatsen de foto op onze socials.  

Daarnaast bestaat er optioneel een mogelijkheid om een lunch of borrel te verzorgen voor het hele team*. Ook als je andere ideeën hebt, kun je vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. 

Voor meer informatie, het bespreken van maatwerk mogelijkheden of het plannen van een teambuilding uitje, kun je contact met ons opnemen via teamuitje@stichtingbabyspullen.nl . 

De teamuitjes zijn mogelijk in ons sorteer- en distributiecentrum in Heerhugowaard (donderdagmiddag) en sorteer- en vouwcentrum in De Meern (diverse dagdelen in overleg).
* deze mogelijkheid bestaat alleen in Heerhugowaard.
Graag tot ziens in Heerhugowaard of in De Meern!  

Vorige teamuitjes

Een teamuitje bij ons organiseren

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Wij mochten het team van Philips Avent ontvangen in ons sorteercentrum. In de ochtend werd er druk gesorteerd, gevouwen en ingepakt. Daarna hebben zij ons geholpen met een belangrijk communicatievraagstuk voor de stichting. En ook zijn we verwend met pallets vol speentjes en flesjes. Wauw!

Stichting Babyspullen gemeente Heerhugowaard

Twee collega’s van de Gemeente Heerhugowaard kwamen ons een paar uur helpen. Super dat zij ons hebben uitgekozen om te helpen en wat fijn dat zij zoveel boxpakken voor ons hebben gevouwen.

vacanse select stichting babyspullen

Een team van 12 dames van Vacanseselect kwam ons versterken.
Wat hebben zij hard gewerkt! Met dank aan dit topteam hebben wij enorm veel kunnen vouwen. Daardoor kunnen onze andere vrijwilligers morgen weer babystartpakketten vullen. Super!

Back To Top