skip to Main Content

Een uniek maatschappelijk verantwoord teamuitje

Ben je als ondernemer op zoek naar een origineel teamuitje waarin de maatschappelijke betrokkenheid van je organisatie zichtbaar wordt? Wil je samen met je collega’s iets doen en betekenen voor een ander? En zie je het zitten om een dag(deel) actief bezig te zijn én plezier te maken? Dan ben je bij Stichting Babyspullen aan het juiste adres!

Stichting Babyspullen biedt organisaties de mogelijkheid om met een team van maximaal 15 personen een dag(deel) langs te komen voor het ultieme maatschappelijk verantwoorde teambuilding uitje.

Hoe ziet zo’n dagje teambuilding eruit?

Na ontvangst met koffie, thee en iets lekkers krijgt het team een rondleiding door ons sorteer- en distributiecentrum. Hier hoor je meer over de achtergrond en de doelstellingen van de stichting.

Daarna gaat het team aan de slag in ons sorteercentrum met het sorteren van babykleertjes, het maken van babystartpakketten of het verwerken van de binnengekomen donaties.

Uiteraard is er een fotomoment met het gehele team. Wij plaatsen de foto op onze website.

Daarnaast bestaat er optioneel een mogelijkheid om een lunch of borrel te verzorgen voor het hele team. Ook als je andere ideeën hebt, kun je vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Voor meer informatie, het bespreken van maatwerk mogelijkheden of het plannen van een teambuilding uitje, kun je contact met ons opnemen via teamuitje@stichtingbabyspullen.nl .

Graag tot ziens in het sorteer- en distributiecentrum van Stichting Babyspullen in Heerhugowaard!

Vorige teamuitjes

Een teamuitje bij ons organiseren

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Wij mochten het team van Philips Avent ontvangen in ons sorteercentrum. In de ochtend werd er druk gesorteerd, gevouwen en ingepakt. Daarna hebben zij ons geholpen met een belangrijk communicatievraagstuk voor de stichting. En ook zijn we verwend met pallets vol speentjes en flesjes. Wauw!

Stichting Babyspullen gemeente Heerhugowaard

Twee collega’s van de Gemeente Heerhugowaard kwamen ons een paar uur helpen. Super dat zij ons hebben uitgekozen om te helpen en wat fijn dat zij zoveel boxpakken voor ons hebben gevouwen.

vacanse select stichting babyspullen

Een team van 12 dames van Vacanseselect kwam ons versterken.
Wat hebben zij hard gewerkt! Met dank aan dit topteam hebben wij enorm veel kunnen vouwen. Daardoor kunnen onze andere vrijwilligers morgen weer babystartpakketten vullen. Super!

Back To Top