Wij hebben doormiddel van een donatie vanuit Kinderzwerfboek de stroom van kinderboeken voort zetten. Als Stichting Babyspullen proberen wij (voor)lezen ook te ondersteunen en daarom boekjes toe te voegen aan onze pakketten. Wij hebben al een flinke donatie van twee verschillende prentenboeken mogen ontvangen van Kinderzwerfboek; “Liefie ik ben thuis” en “Wie gaat er mee naar de WC” die wij mogen toevoegen aan onze babystartpakketten en dit zal op regelmatige basis worden voortgezet.

Over Kinder zwerfboek

Kinderzwerfboek wil alle kinderen de mogelijkheid bieden om leuke boeken mee naar huis te nemen en te lezen. En daarna het boek weer te laten zwerven zodat andere kinderen hetzelfde boek ook kunnen lezen. Ze hebben als missie om in Nederland een continue stroom te bewerkstelligen van gelezen kinderboeken. Hiervoor werkt Kinderzwerfboek samen met scholen, gemeenten, bibliotheken, bedrijven en maatschappelijke organisaties.

Kinderzwerfboek laat gericht in aandachtswijken kinderboeken zwerven, zodat de zwerfboeken ook op plekken komen waar deze het hardst nodig zijn en hierdoor kinderen een beter toekomstperspectief bieden en de kans op armoede te verkleinen.

Meer over Kinder Zwerfboek