Voor stichting babyspullen is Independent Recruiters een opslagplaats en daarnaast plaatsen zij op 30 verschillende websites alle vacatures voor ons. Ook komen ze ons graag helpen met teamuitjes en schenken ze jaarlijks een bedrag.

Over Independent Recruiters

Independent Recruiters is hét werving, selectie & executive search bureau voor staffuncties in onder andere Finance, ICT, Sales & Marketing, Recruitment, Inkoop en HRM. Zij zijn landelijk actief in de bemiddeling en advisering van ervaren en startende HBO en WO professionals. Samen met hun labels; Independent Engineering, Independent Hospitality, Independent Facility, Independent Professionals, Independent Public, Independent Retail en Independent Ability hebben ze sinds 2003 honderden professionals aan een vaste of tijdelijke baan geholpen.

Meer informatie over independent Recruiters