Stichting Babyspullen is bijzonder dankbaar voor de ondersteuning van onze vrienden, die hiermee een belangrijke bijdrage leveren aan het werk van de stichting. Wil je met jouw bedrijf ook vriend worden? Lees er alles over ❤️.

Logo MamaLoes

MamaLoes doneert maandelijks een deel van de opbrengst van het eigen merk. Daarnaast ondersteunt ze als opslagpunt en met advies en ondersteuning.

Shurgard helpt ons door in het hele land opslagruimtes beschikbaar te stellen. Daarnaast ondersteunen ze met advies over onze bedrijfsvoering.

Zwitsal doneert regelmatig verzorgingsproducten zoals babydoekjes en lotion. Daarnaast helpen ze ons met zichtbaarheid en marketing.

Philips Avent heeft grote donaties met fopspenen, flessen, borstkolven, drinkbekers, babyfoons en nog veel meer babyprodcuten aan ons geleverd.

Meyco heeft duizenden dekens, lakens, voetenzakken, waskussenhoezen en boxkleden uit de Meyco Baby Bright collectie aan ons geschonken.

Kraamzus doneert regelmatig producten en bieden daarnaast ook een re -integratietraject aan zodat moeders weer stapsgewijs aan het werk kunnen.

Logo Prenatal
Logo Naif Skincare
Logo Morrog
Logo The Foundation for Kids
Logo Ouders van Nu
Logo Luiergids
Logo Nia Care - Inoli
Logo Dr Brown
Logo Kinderzwerfboek
Logo Pehr
Logo We zijn zo blij
Logo Okidoki
Logo Cribster
Logo Partners in Verloskunde
Logo Luieraanbiedingen
Logo Fara verloskundig en prenataal centrum
Logo Protokol
Logo Minibox
Logo Mini Opslag Meppel
logo placeholder - jouw logo

Ook vriend worden?

Vanuit je bedrijf zijn er ook verschillende manieren om een bijdrage te leveren aan de missie van Stichting Babyspullen. Dat kan financieel, maar ook door je kennis en expertise te delen of te ondersteunen bij een project.
Meer informatie over zakelijk ondersteunen ❤️

Vriend worden van Stichting Babyspullen