Op deze pagina vind je een overzicht van de aankomende evenementen waar Stichting Babyspullen aanwezig is. Wil je zelf een actie of evenement organiseren? Leuk! Gebruik de button hieronder om naar het formulier te gaan en je evenement aan te melden.

Het lijkt er op dat er de komende tijd geen evenementen of acties gepland staan :-(

Stichting Babyspullen is dolblij met alle acties en evenementen waarvan de stichting deel uit mag maken. Aarzel daarom niet om zelf een actie op te zetten. Gebruik de button hieronder om naar het formulier te gaan en je evenement aan te melden.