Arabic
es
Close this search box.

Close this search box.

Help JIJ een baby IN NEDERLAND?

Help een baby

Geef een baby
een warme start

Een koud bedje, een lege kledingkast en de thermostaat op nul. Ook deze winter worden weer iedere dag 35 baby’s in Nederland in armoede geboren. Zij hebben onze steun keihard nodig. Jij kunt het verschil maken voor deze baby’s! Doneer een kruik, dekentje of hoeslaken en zorg ervoor dat nog deze winter een baby in een warm bedje terechtkomt.

Yuna

Wat gebeurt er met jouw donatie

Stichting Babyspullen is er voor baby’s die in armoede geboren worden. Jaarlijks geven we circa 5.750 babystartpakketten uit vol met kleding, bedden- en badgoed, verzorgingsproducten en luiers. Deze spullen worden gedoneerd door mensen in Nederland en liefdevol gesorteerd en ingepakt door vrijwilligers. Er is echter een groot tekort aan beddengoed en kruiken, en daarom willen we deze winter warme spullen inkopen voor 750 babybedjes.

• Voor € 20 geef je een baby een ledikantdeken,
  • Voor € 50 geef je een baby een warm bedje (een hoeslaken, een laken, een kruik, een ledikantdeken en een slaapzak).

Iedere gift is van harte welkom.

ONTZETTEND BEDANKT!

Wat gebeurt er met jouw donatie

• Voor € 20 geef je een baby een ledikantdeken,

Iedere gift is van harte welkom.

ONTZETTEND BEDANKT!

Wat gebeurt er met jouw donatie?

• Voor € 20 geef je een baby een ledikantdeken,

Iedere gift is van harte welkom. Veel dank voor jouw steun!.

Volg ons!