skip to Main Content
Menu
Creatief Talent

Speciaal voor jou

Regelmatig krijgen we zelfgemaakte donaties, zelfgebreide dekentjes bijvoorbeeld of gehaakte mutsjes. Het is natuurlijk ontzettend leuk om in je babystartpakket iets te vinden wat speciaal voor jouw kindje is gemaakt. Iets wat echt uniek en handgemaakt is. Iets wat met veel liefde en zorg is gebreid of genaaid.

Wil je helpen?

Vind je het leuk om te naaien, breien of haken? Gebreide jasjes en dekentjes*, genaaide lakentjes* of gehaakte slofjes zijn heel erg welkom.  Of misschien vind je het leuk om knuffeltjes te maken? Hartstikke leuk! Je kunt het bij ons langsbrengen in het distributiecentrum in Heerhugowaard of inleveren bij een inleverpunt bij jou in de buurt.

Facebookgroep

Er is zelfs een speciale Facebookgroep voor creatieve vrijwilligers. Daar kun je lid van worden als je dat leuk vindt. Voor inspiratie of het uitwisselen van patronen en ideeën. Deze Facebookgroep heet: creatief voor stichting Babyspullen. Je bent zeer welkom om deel te nemen aan deze groep.

Wol/garen doneren

Heb je het wel gehad met al dat creatieve gedoe? Of heb op zolder nog een mand vol wol lig

gen waar je niets meer mee doet? Of heb je misschien een restpartij liggen? Wij zijn ook heel blij met wol en garen, zodat anderen daar weer iets moois van kunnen maken voor in de babystartpakketten. Wol en garen kun je ook inleveren bij een inleverpunt. Klik hier voor het dichtstbijzijnde inleverpunt.

*De afmetingen van het beddengoed zijn standaardafmetingen voor wieg en/of ledikant.

Back To Top