skip to Main Content

Om zoveel mogelijk kinderen te helpen is er geld nodig. Bijvoorbeeld om schaarse items te kopen zoals jassen en kruiken. Bekijk de manieren waarop je ons financieel kunt ondersteunen.
Liever structureel helpen? Word donateur. ❤️

Onze webshop

In de webshop van Stichting Babyspullen kun je zelf kiezen welke spullen je wilt doneren. Van jouw bijdrage kopen we schaarse items.

Doelshoppen

Wist je dat je Stichting Babyspullen kunt helpen door online te shoppen? En dat het je helemaal niets extra’s kost? Hier lees je hoe dat werkt.

Split-A-Gift

Via Split-A-Gift regel je op een originele manier je eigen cadeau dat je deelt met Stichting Babyspullen. Zo krijg jij het cadeau dat je echt graag wilt hebben.

MamaLoes

Iets nodig voor je baby? Van elk product uit de MamaLoes collectie wordt een bedrag gedoneerd. Herkenbaar aan het “100% Liefde” kenmerk.

Geefactie

Op Geef.nl kun je zelf een inzamelactie starten. Bijvoorbeeld als je jarig bent, een kindje kreeg of je je graag inzet voor een goed doel.

Kaartje2Go

Kaartje2Go en Stichting Babyspullen hebben samen 11 kaarten ontworpen. Met het versturen van een kaart help je mee kindjes een goede start te geven.

Zakelijk ondersteunen of partner worden?

Vanuit je bedrijf zijn er ook verschillende manieren om een bijdrage te leveren aan de missie van Stichting Babyspullen. Dat kan financieel, maar ook door je kennis en expertise met ons te delen of ons te ondersteunen bij een project.
Meer informatie over zakelijk ondersteunen ❤️

Back To Top