skip to Main Content

Jij kunt het verschil maken…

1 op de 13 kinderen in Nederland wordt geboren in armoede. Dat zijn 35 kinderen per dag! De (aanstaande) ouders van deze kinderen hebben niet de mogelijkheid om te voorzien in de basisbehoefte van hun kindje: voldoende kleding, een kruik of warme deken. Help jij met jouw bedrijf mee om deze kinderen een goede start te geven? Steun dan het werk van Stichting Babyspullen!

Stichting Babyspullen verzamelt nieuwe en gebruikt babyspullen en maakt hier babystartpakketten. Deze pakketten worden gratis verstrekt aan (aanstaande) ouders in Nederland die het financieel moeilijk hebben.

Help mee het verschil te maken in de levens van deze kinderen en hun ouders. Word vriend van Stichting Babyspullen. Hieronder lees je alles over de verschillende mogelijkheden:

Moeder en kind knuffel
Bronzen Vriend

Bronzen vriend

Als bronzen vriend doneer je een eenmalig bedrag tussen € 500 en € 5.000. Hiermee help je 10 tot 100 kinderen aan een goede start.

Als bronzen vriend krijg je:

 • een digitale banner om op je eigen website te plaatsen
 • een vermelding op onze website

 

En natuurlijk krijg je vooral een goed gevoel omdat jouw bedrijf het verschil maakt in het leven van deze kinderen!

Zilveren Vriend

Zilveren vriend

Als zilveren vriend doneer je een eenmalig bedrag tussen € 5.000 en € 15.000. Hiermee help je 100 tot 300 kinderen aan een goede start.

Als zilveren vriend krijg je:

 • een digitale banner om op je eigen website te plaatsen
 • een vermelding op onze website
 • aandacht voor jouw bedrijf via onze social media en/of nieuwsbrief

 

En natuurlijk krijg je vooral een goed gevoel omdat jouw bedrijf het verschil maakt in het leven van deze kinderen!

Gouden Vriend

Gouden vriend

Als gouden vriend doneer je een eenmalig bedrag vanaf € 15.000. Hiermee help je meer dan 300 kinderen aan een goede start.

Als gouden vriend krijg je:

 • een digitale banner om op je eigen website te plaatsen;
 • een vermelding op onze website;
 • aandacht voor jouw bedrijf via onze social media en/of nieuwsbrief;
 • een reclamesticker op onze bus die jaarlijks duizenden kilometers door het land rijdt.

 

En natuurlijk krijg je vooral een goed gevoel omdat jouw bedrijf het verschil maakt in het leven van deze kinderen!

Dit is waar je het voor doet…

Dankzij jouw bijdrage kunnen we meer babystartpakketten verstrekken en…

 • … hebben ouders de basisbenodigdheden om voor hun kindje te zorgen tot het ongeveer twee jaar oud is.
 • … ervaren (aanstaande) moeders minder stress tijdens de zwangerschap. Ze hoeven zich geen zorgen meer te maken over hoe ze aan voldoende babyspulletjes moeten komen. Uit onderzoek is gebleken dat minder stress bij de aanstaande moeder een positief effect heeft  op de hersenontwikkeling van het ongeboren kind
 • … vergroten we de kans op een veilige hechting tussen ouder en kind. Doordat we met het babystartpakket zorgen wegnemen, hebben ouders meer rust. Hiervan is uit onderzoek bewezen dat het de hechting ten goede komt. Die hechting is van essentieel belang voor de verdere sociaal-emotionele ontwikkeling van het kind.

Waar je wiegje ook staat, elk kind heeft recht op een goede start in het leven. Een goede start is van fundamenteel belang voor de verdere ontwikkeling van elk kind. Een babystartpakket helpt niet alleen nu, maar draagt ook bij aan de ontwikkeling van een kind op lange termijn.
(Bron: o.a.  CBS, De eerste 1000 dagen – Tessa Roseboom, 2018)

Liever eerst contact?

Wil je Stichting Babyspullen helpen, maar vind je het prettiger om eerst iemand te spreken? Geen probleem! Klik op de button hieronder, vul het formulier in en een van onze accountmanagers neemt binnen 5 werkdagen contact met je op.

Natuurlijk zijn we ook blij met kleinere bedragen. Geef een eenmalige gift of word donateur met je bedrijf.

Anders helpen?

Financiële steun is ongelofelijk belangrijk om zoveel mogelijk kinderen en goede start te geven. Maar je kunt ons als bedrijf of professional ook op andere manieren helpen:

In natura
Ben je werkzaam in de babybranche en heb je wel eens restpartijen die je van de hand zou willen doen?

Met kennis en kunde
Ben je als zakelijk professional actief (marketing, HRM, fondsenwerving, logistiek, ICT etc.) en wil je je met jouw kennis en kunde voor Stichting Babyspullen inzetten?

Met ruimte of vervoer
Heb je misschien een logistiek bedrijf en heb je opslagruimte beschikbaar waarmee je de stichting zou willen helpen? Of heb je een transportbedrijf en kun je helpen met het transport van ingezamelde spullen naar Heerhugowaard?

Stichting Babyspullen kan praktische hulp heel goed gebruiken om onze doelen te realiseren. Neem vrijblijvend contact op met ons accountmanagement team om de mogelijkheden te bespreken: vrienden@stichtingbabyspullen.nl.

kind op de arm van moeder

Met belastingvoordeel!

Stichting Babyspullen is aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dat betekent dat schenkingen fiscaal voordelig zijn. Donaties zijn onder deze regeling aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.

Ga voor meer informatie naar de website van de belastingdienst

Logo ANBI
CBF - Erkend doel
Back To Top