Stichting Baby Spullen heeft van We Zijn Zo Blij een mooie donatie mogen ontvangen en zijn heel enthousiast over deze samenwerking.

Over We Zijn Zo Blij

Maaike ontwerpt al een dikke 8 jaar de mooiste trouwkaarten onder de naam Ik blijf je trouw. We zijn zo blij is hun gezamenlijke geboortekaartjeslabel, waar ze nu zo’n 2,5 jaar aan werken. Irene is de hopman geboortekaartjesverkoop. Ze zorgt ervoor dat het kaartje van je keuze helemaal aan jouw wensen wordt aangepast en dat het vervolgens kant-en-klaar geknutseld bij je wordt afgeleverd. ⁠

Daarnaast schrijven ze ook nog blogs waarin ze handige tips geven en meer vertellen over geboortekaartjes.

Bekijk de website van We Zijn Zo Blij voor meer informatie