skip to Main Content

Wij hebben duizenden producten mogen ontvangen van Meyco. Met deze dekens, lakens, voetenzakken, waskussenhoezen en boxkleden uit de Meyco Baby Bright collectie kunnen we meer dan 500 gezinnen helpen die het financieel moeilijk hebben. Door deze schenking hoopt Meyco al deze gezinnen een lichtpuntje te bieden in donkere tijden en hen ondanks alles een ‘bright’ toekomst toe te wensen. Meyco maakt mooi bereikbaar.

Over Meyco

Meyco vindt dat iedereen een individu is en naar eigen smaak & stijl het allerbeste willen hebben om hun kleintje thuis en onderweg te laten slapen en verzorgen. Zelf items combineren en eigenheid creëren. Meyco biedt daarom mooie, kwalitatieve en complete collecties die perfect te mixen & matchen zijn. De producten zijn basic, vernieuwend, uniek, betaalbaar en altijd veilig. Meyco is er voor iedereen en uniek als geen ander. 

Dat is waar Meyco voor staat. Zij maken kwaliteitsproducten voor een hele scherpe prijs. Van basic witte hydrofiele luiers tot een gebreide panter deken en van een winterslaapzak tot autostoelhoes. In het assortiment voeren ze extiele baby- en peuterproducten in de categorieën slapen, verzorgen, thuis en onderweg. Van tijdloze uni kleuren, zoals babyroze en wit tot aan de nieuwste hippe dessins als panter, zebra of trendy breisels. 

De kleuren en prints zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd, waardoor je naar eigen smaak kunt mixen en matchen om jouw allermooiste productcombinaties samen te stellen. 

Kijk voor alle producten op de site van Meyco

Back To Top