Stichting Babyspullen vindt dat elk kind recht heeft op een goede start. De organisatie van Jollein deelt deze mening en hecht er waarde aan om, naast verantwoord te produceren, iets te kunnen betekenen voor de maatschappij. Stichting Babyspullen is dan ook erg blij dat Jollein een samenwerking met ons is aangegaan.

Stichting Babyspullen ontvangt regelmatig donaties van Jollein in de vorm van restpartijen met babyspullen. Jollein hoopt hiermee jonge gezinnen te helpen aan een goede start. Met de hulp van Jollein kunnen we onze baby startpakketten vullen met onder andere hydrofiele luiers, waskussenhoezen, lakentjes en dekentjes van deze mooie organisatie. Zo kunnen we samen nog meer gezinnen blij maken!

Meer informatie over Jollein