skip to Main Content

Vakantie of niet, bij Stichting Babyspullen lopen de werkzaamheden altijd door. Vanuit het hele land krijgen we constant veel lieve donaties binnen waarmee we mooie babystartpakketten kunnen maken; alleen hebben we vaak handen tekort om de pakketten te maken. Voor onze hoofdlocatie in Heerhugowaard zijn we dan ook altijd op zoek naar vrijwilligers. Klik hier om direct naar de actuele vacatures te gaan. 

Wat houden de werkzaamheden in

Voor het vullen van de pakketten moeten de kleertjes allereerst grof gesorteerd en gecheckt worden op kwaliteit. Daarna worden de kleertjes nogmaals gesorteerd op soort, om vervolgens op de sorteertafel een tweede kwaliteitscheck te ondergaan, op maat te worden gesorteerd, verdeeld in jongen/meisje en te worden opgevouwen. Daarna gaan alle spullen per soort de voorraad in om uiteindelijk verpakt te worden tot startpakketten. Bekijk vooral ook even het filmpje op onze IGTV waarin onze collega Zerlina je een virtuele rondleiding geeft door het pand en je het gehele proces nog eens laat zien.

Back To Top

Ja, ik word bestie en steun een moeder in armoede

Wordt Bestie

Met jouw vaste, maandelijkse of jaarlijkse donatie, maak jij het verschil!

Met een jaar lang donateurschap geef jij het eerste deel van het babystartpakket aan een pasbevallen moeder.

Elke dag worden er 35 baby’s geboren in armoede. Stichting Babyspullen vindt dat elk kind recht heeft op een goede start. Daarom zorgen wij voor een babystartpakket dat ouders de eerste twee levensjaren helpt hun baby een goede basis te geven.

Steun jij onze actie? Samen kunnen we nog veel meer kinderen een warme start geven!