skip to Main Content

Een dag op pad voor Stichting Babyspullen

Op donderdag 31 augustus zijn Lilian en Marjolijn een dag op pad gegaan voor Stichting Babyspullen. Benieuwd waar we allemaal zijn geweest? Dat lees je in deze blog.

Babyspullen ophalen bij Wilfred en Lili Genee

De eerste stop was een bezoek aan Wilfred en Lili Genee. Hier hebben we een mooie donatie van heel veel babyspullen mogen ophalen. Natuurlijk hebben we ook de tijd genomen om even kennis te maken met Wilfred en Lili. We hebben een uitgebreid gesprek gevoerd over hun mooie project Vullen of Voeden; een online platform over goede, gezonde voeding voor kinderen. Wilfred en Lili vinden gezond eten voor ouder(s) en kind namelijk enorm belangrijk. In het kader hiervan hebben ze inmiddels ook al twee boeken uitgebracht.

Wilfred en Lili waren erg geïnteresseerd in Stichting Babyspullen en dragen ons dan ook een warm hart toe. Ze willen ons graag aan extra naamsbekendheid helpen, zodat we nog meer baby’s kunnen helpen. Ze hebben ons allemaal tips en ideeën gegeven, waar we de komende tijd zeker mee aan de slag gaan!

We zijn ontzettend blij met hun donatie, tips en ideeën en delen met veel enthousiasme de foto’s die er zijn gemaakt. Dit wordt zeker vervolgd…

Via deze weg willen we Wilfred en Lili van harte bedanken voor hun tijd, donatie en interesse in Stichting Babyspullen!

Babyspullen ophalen bij Ouders van Nu

De tweede stop van de dag was bij Sanoma in Hoofddorp. Hier stonden maar liefst vier volle inzamelbakken met gedoneerde babyspullen op ons te wachten. Deze zijn door Ouders van Nu ingezameld tijdens een succesvolle inzamelactie voor hun jubileum. Ouders van Nu bestaat namelijk alweer 50 jaar.

Natuurlijk willen we ook Ouders van Nu via deze weg van harte bedanken voor hun inzamelactie, de aandacht voor Stichting Babyspullen in hun blad en de hulp in ons distributiecentrum!

Een topdag

Al met al was het een hele inspirerende dag met een grote opbrengst. Met alle gedoneerde babyspullen die we vandaag in ontvangst hebben genomen, kunnen we weer heel veel (aanstaande) ouders blij maken.

Back To Top