skip to Main Content
Wie Wordt Onze Hoofdsponsor?

Begin dit jaar spraken we onze grote en kleine nieuwjaarswensen uit. Het uitspreken van je diepste wensen is altijd een beetje spannend. Maar het werkte! Een aantal van die wensen is uitgekomen. We hebben bijvoorbeeld een aantal fijne nieuwe vrijwilligers mogen verwelkomen en er zijn steeds meer bedrijven die ons een dagje komen helpen tijdens een bedrijfsuitje. Maar een aantal wensen liggen nog op de plank en willen we dolgraag in vervulling zien gaan. Zo zoeken we een hoofdsponsor. Word jij dat?


Hoofdsponsor

Stichting Babyspullen zoekt een persoon, organisatie of bedrijf die Stichting Babyspullen de grootste ondersteuning geeft met geld of in natura. Een hoofdsponsor dus. Voel je je verbonden met de stichting en met onze missie en wil je (of jouw bedrijf) onze maatschappelijk betrokken hoofdsponsor worden? Hoe mooi is het dat je je naam verbindt aan het bieden van een goede start voor honderden kinderen in Nederland die opgroeien in armoede.

Publiciteit voor jouw organisatie

Omdat een hoofdsponsor meer investeert dan andere sponsoren krijgt hij natuurlijk ook meer terug voor de sponsoring. De meest prominente plek voor publiciteit bijvoorbeeld. We verschijnen regelmatig in de media en zullen (waar mogelijk) de naam van onze hoofdsponsor noemen. En natuurlijk ben je van harte welkom op onze jaarlijkse netwerkborrel. Heb je ideeën over hoe jouw bedrijf of organisatie iets voor Stichting Babyspullen kan betekenen? Of kun je ons in contact brengen met iemand waarvan je denkt dat het een gouden match is? We gaan graag in gesprek over de mogelijkheden.

Anders nog iets?

Sportshirts! We hebben veel sportieve vrijwilligers die we graag in een echt Stichting Babyspullen-sportshirt zouden willen laten sporten op grote evenementen. Reclame voor jouw bedrijf én voor onze stichting. Wil jij onze shirtsponsor worden?

Geen geld, wél ruimte?

Als we toch onze wensen uitspreken…We zoeken ook opslagpunten in Zeeland, Utrecht, Emmen, Roosendaal, Rotterdam en Den Haag. Vrijwilligers en/of bedrijven die een ruimte beschikbaar willen stellen om gedoneerde babyspullen van inzamelpunten uit de regio tijdelijk op te slaan. We vragen minimaal 5 m3 aan opslagruimte. Heb je een leegstaande garage, schuur of bedrijfspand en wil je ons helpen? Er worden duidelijke afspraken gemaakt wanneer en hoe vaak het opslagpunt wordt geleegd.

Geen ruimte, wél tijd?

Wellicht wil je Stichting Babyspullen graag helpen, maar ligt het niet in je mogelijkheden om onze hoofdsponsor te worden. We willen graag  in elke provincie een voorsorteercentrum starten om de druk op het sorteer- en distributiecentrum Heerhugowaard af te laten nemen. In een voorsorteercentrum  worden de binnengekomen spullen gesorteerd. Dit gebeurt nu al in verschillende centra en omdat dit heel goed werkt, willen we dit graag uitbreiden. Kun jij ons helpen dit te realiseren in Friesland, Drenthe, Noord-Brabant, Utrecht en Zeeland. Dit zou ook een samenwerking met een dagbesteding o.i.d. kunnen zijn.

Kun jij ons helpen om onze wensen te realiseren? Of heb je vragen? Mail ons info@stichtingbabyspullen.nl Samen zetten we ons in om elk kindje een goede start te geven.

Back To Top