Vandaag is het Wereldarmoededag, we staan stil bij de armoede in de wereld. Helaas groeien er ook in Nederland nog te veel kindjes op in armoede, gemiddeld maar liefst 50 baby’s per dag (!). Stichting Babyspullen zet zich in om deze kindjes aan een goede start te helpen door het verstrekken van babystartpakketten aan (aanstaande) ouders die het financieel moeilijk hebben.

17 oktober is ook de jaarlijkse dag van onze landelijke boodschappenactie. Vanwege de corona-maatregelen houden we deze dit jaar voornamelijk online. Wil jij een kindje aan een goede start helpen? Kies dan een item uit onze webshop en draag daarmee direct bij aan een babystartpakket.