Nog steeds leven vandaag de dag in Nederland 1 op de 13 kinderen in armoede. Op 17 oktober is het Wereld Armoede Dag en in aanloop naar deze dag willen wij zoveel mogelijk geld inzamelen om zoveel mogelijk gezinnen te kunnen helpen die dat nodig hebben.

Wij vinden dat ieder kindje heeft recht op een goede start. Jij ook? Help ons dan mee en doneer (eenmalig) een Tikkie aan Stichting Babyspullen. Zo kunnen wij een babystartpakket vullen met alle benodigdheden om nog meer kinderen (en hun ouders) die goede start te geven!