Al wekenlang leven we in een bijzondere situatie. Het coronavirus trekt over de wereld en richt veel ellende aan. Het neemt mensen weg en maakt dat we onze familie en vrienden niet kunnen bezoeken. Scholen, bedrijven en het sociale leven liggen stil. Ook bij Stichting Babyspullen merken we de gevolgen van deze crisis. Onze inzamel-, opslag- en sorteerpunten zijn gesloten en we maken minder babystartpakketten dan normaal.
Gelukkig zijn er, te midden van deze crisis, ook lichtpuntjes. Dingen die wél kunnen, spontane initiatieven die zomaar ontstaan. In dit nieuwsbericht laten we vrijwilligers van Stichting Babyspullen aan het woord die zich, ook tijdens deze crisis, inzetten voor hun medemens. Lees hier de verhalen van Marlou en Marit. Hun positieve energie is precies wat we op dit moment nodig hebben!

Vrijwilligers Stichting Babyspullen actief tijdens coronacrisis

Laten we de saamhorigheid die er nu is ook na de crisis vasthouden!

Vrijwilligers Stichting Babyspullen actief tijdens coronacrisis

Laten we trots zijn op alle mooie initiatieven die nu ontstaan!