skip to Main Content

De vrijwilligers achter Stichting Babyspullen

 Bij Stichting Babyspullen werken inmiddels 230 vrijwilligers. Een fantastisch aantal, waar wij heel trots op zijn. Alleen met de inzet van deze enthousiaste, betrokken vrijwilligers kunnen wij (aanstaande) ouders helpen. Om je een idee te geven van de vrijwilligers achter de stichting hebben wij Wendy Sepers geïnterviewd. Lees snel verder om meer over haar betrokkenheid bij Stichting Babyspullen te weten te komen.

Kun je kort vertellen wie je bent en wat je doet? 

Ik ben Wendy Sepers, ik ben 42 jaar, woon samen met mijn vriend en samen zijn wij ouders van onze 2 dochters Sanne 5 jaar en Tessa 4 jaar. Ik ben fulltime huismoeder.

Hoe ben je bij Stichting Babyspullen terechtgekomen? 

Ik ben door mijn vriendin hier terecht gekomen. Ik doneerde toen de eerste keer mijn babyspullen.

Waarom besloot je om Stichting Babyspullen te gaan helpen?

Ik ben toen hier een keer komen kijken en dat werd gelijk meehelpen. Omdat ik het een heel goed doel vind en ervan op keek dat er nog zoveel armoede in Nederland is, besloot ik vrijwilliger te worden.

Hoe zet jij je voor Stichting Babyspullen in?

Ik sorteer sokjes, luiers, schoenen, slofjes, knuffels, extra spulletjes en was ook wel eens knuffels, tutdoekjes en zachte doekjes.

Wat vind je zo leuk aan het vrijwilligerswerk voor Stichting Babyspullen?

Ik vind het zinvol werk en ben zelf even onder de mensen. Het geeft voldoening wat te betekenen voor een ander.

 Waarom zouden anderen de stichting volgens jou ook moeten helpen?

Het is een goed doel en het is erg leuk om wat voor een ander te betekenen. Het is een leuke gezellige sfeer met een leuk team van mensen.

Wil je na het lezen van het interview met Wendy Sepers net als haar als vrijwilliger voor Stichting Babyspullen aan de slag? Kijk dan eens op de pagina https://stichtingbabyspullen.nl/vacatures/ om te kijken of er een passende vrijwilligersfunctie voor je bij zit. Er zijn ook nog andere manieren waarop je ons kunt steunen. Meer daarover lees je op https://stichtingbabyspullen.nl/hulp-nodig/

Back To Top