skip to Main Content
Olaa Saadulddin

De vrijwilligers achter Stichting Babyspullen

 

Bij Stichting Babyspullen werken inmiddels 230 vrijwilligers. Een fantastisch aantal, waar wij heel trots op zijn. Alleen met de inzet van deze enthousiaste, betrokken vrijwilligers kunnen wij (aanstaande) ouders helpen. Om je een idee te geven van de vrijwilligers achter de stichting hebben wij Olaa Saadulddin geïnterviewd. Zij heeft een stage bij ons gelopen. Lees snel verder om meer over haar betrokkenheid bij Stichting Babyspullen te weten te komen.

 

Kun je kort vertellen wie je bent en wat je doet?

Mijn naam is Olaa Saadulddin. Ik kom uit Syrië en ben vier jaar geleden naar Nederland gekomen. Ik volg nu een opleiding ondersteunende administratieve beroepen en loop stage bij Stichting Babyspullen.

Hoe ben je bij Stichting Babyspullen terechtgekomen?

Mijn stagebegeleider heeft mij geholpen met het zoeken van stageplaats en zij vond dat Stichting Babyspullen geschikt voor mij was en dat vond ik ook.

 

Waarom besloot je om Stichting Babyspullen te gaan helpen?

Ik vind het doel van Stichting Babyspullen belangrijk. Ze helpen kinderen om een goede start te beginnen. Ik leer er ook veel van voor mijn toekomstige beroep.

 

 Hoe zet jij je voor Stichting Babyspullen in?

 Ik verwerk aanvragen, verzorg de post, neem de telefoon op. Ook help ik met kleding sorteren.

 

Wat vind je zo leuk aan het vrijwilligerswerk voor Stichting Babyspullen?

 Ik vind erg leuk om aanvragen te verwerken en om e-mails te verzenden.

 

Waarom zouden anderen de stichting volgens jou ook moeten helpen?

Omdat de Stichting  een goed doel is en mensen kunnen er dan ook aan bijdragen dat het kind een goede start krijgt.

 

Wil je na het lezen van het interview met Olaa net als haar als vrijwilliger/stagemedewerker voor Stichting Babyspullen aan de slag? Kijk dan eens op de pagina https://stichtingbabyspullen.nl/vacatures/ om te kijken of er een passende vrijwilligersfunctie voor je bij zit. Er zijn ook nog andere manieren waarop je ons kunt steunen. Meer daarover lees je op https://stichtingbabyspullen.nl/hulp-nodig/

 

Back To Top