skip to Main Content
vrijwilliger stichting babyspullen

De vrijwilligers achter Stichting Babyspullen

Bij Stichting Babyspullen werken inmiddels 230 vrijwilligers. Een fantastisch aantal, waar wij heel trots op zijn. Alleen met de inzet van deze enthousiaste, betrokken vrijwilligers kunnen wij (aanstaande) ouders helpen. Om je een idee te geven van de vrijwilligers achter de stichting hebben wij Miranda Keppel geïnterviewd. Lees snel verder om meer over haar betrokkenheid bij Stichting Babyspullen te weten te komen.

Kun je kort vertellen wie je bent en wat je doet?

Mijn naam is Miranda Keppel, getrouwd en moeder van een zoon van 18 en een dochter van 15. Ik ben sinds 1 januari voor mijzelf begonnen met mijn eigen bedrijf Miranda Keppel Virtual Assistant. Ik ondersteun ondernemers door online op afstand werkzaamheden op het gebied van Business management, Social media en Technisch support van ze over te nemen.

Hoe ben je bij Stichting Babyspullen terechtgekomen?

Ik was op zoek naar een werkplek waar ik mij nuttig zou voelen. Dat de werkzaamheden er echt toe zouden doen. Ik ben op het internet gaan zoeken naar goede doelen in de buurt en toen kwam ik een oproepje van Stichting Babyspullen tegen dat ze een administratieve kracht zochten. En omdat ik een administratieve achtergrond heb was dit echt iets voor mij. Omdat ik zelf ook kinderen heb en die wel bijna alles hebben wat hun hartje begeert, dacht ik, dit is het, hier wil ik mij voor gaan inzetten. Want ieder kind heeft tenslotte recht op een goede start!

Waarom besloot je om Stichting Babyspullen te gaan helpen?

Omdat ik het een super goed doel vind. Het is heel belangrijk dat kinderen in de eerste levensjaren veel liefde en aandacht krijgen van hun ouders. En als er financiële problemen zijn, hebben zij geen geld voor de eerste basisbehoefte van het kindje. Stichting Babyspullen zorgt er voor dat zij zich hier de eerste 1,5 jaar geen zorgen over hoeven te maken. En dus volop kunnen genieten van hun kindje.

Hoe zet jij je voor Stichting Babyspullen in?

Ik help 2x per week een ochtend in het mailteam. En sinds kort hebben wij ook een inzamelcontainer staan.

Wat vind je zo leuk aan het vrijwilligerswerk voor Stichting Babyspullen?

Dat je werk doet wat er echt toe doet. Als je de reactie ziet die we binnen krijgen van de ouders die geholpen zijn, dan weet je waar je dit voor doet! En het is een hechte leuke club mensen die zich inzetten voor deze Stichting.

Waarom zouden anderen de stichting volgens jou ook moeten helpen?

Omdat het een hele leuke gezellige groep mensen is waar je mee samen werkt en je er zeker voldoening uit gaat halen.

 

Wil je na het lezen van het interview met Miranda Keppel net als /haar als vrijwilliger voor Stichting Babyspullen aan de slag? Kijk dan eens op de pagina https://stichtingbabyspullen.nl/vacatures/ om te kijken of er een passende vrijwilligersfunctie voor je bij zit. Er zijn ook nog andere manieren waarop je ons kunt steunen. Meer daarover lees je op https://stichtingbabyspullen.nl/hulp-nodig/

Back To Top