skip to Main Content
Vrijwilliger In De Spotlight: Jo Dekker

De vrijwilligers achter Stichting Babyspullen

Bij Stichting Babyspullen werken inmiddels 140 vrijwilligers. Een fantastisch aantal, waar wij heel trots op zijn. Alleen met de inzet van deze enthousiaste, betrokken vrijwilligers kunnen wij (aanstaande) ouders helpen. Om je een idee te geven van de vrijwilligers achter de stichting hebben wij Jo Dekker geïnterviewd. Lees snel verder om meer over haar betrokkenheid bij Stichting Babyspullen te weten te komen.

Kun je kort vertellen wie je bent en wat je doet?

Ik ben Jo, en bij Stichting Babyspullen houd ik mij voornamelijk bezig met het grof sorteren van babyspullen.

Hoe ben je bij Stichting Babyspullen terecht gekomen?

Ik ben via een kennis bij Stichting Babyspullen terecht gekomen.

Waarom besloot je om Stichting Babyspullen te gaan helpen?

Ik wilde graag iets doen voor het goede doel, vandaar dat ik bij Stichting Babyspullen terecht ben gekomen.

Hoe zet jij je voor Stichting Babyspullen in?

Ik ben een inzamelpunt waar mensen hun babyspullen kunnen doneren waarmee de babystartpakketten worden gevuld. Daarnaast ben ik meestal zo’n twee a drie keer per week aanwezig op het hoofdkantoor van de stichting om babyspullen te sorteren. Regelmatig bestel ik flesjes en dan haal ik die op voor de stichting.

Wat vind je zo leuk aan het vrijwilligerswerk voor Stichting Babyspullen?

Voor mij is het een manier om lekker bezig te zijn.

Waarom zouden anderen de stichting volgens jou ook moeten helpen?

Omdat het goed is om iets te betekenen voor de maatschappij. Stichting Babyspullen biedt mij de mogelijkheid om dat te doen.

Wil je na het lezen van het interview met Jo net als haar als vrijwilliger voor Stichting Babyspullen aan de slag? Kijk dan eens op deze pagina om te kijken of er een passende vrijwilligersfunctie voor je bij zit. Er zijn ook nog andere manieren waarop je ons kunt steunen. Meer daarover lees je op hier.

Back To Top