skip to Main Content
Chayenne Kreeft

De vrijwilligers achter Stichting Babyspullen

 

Bij Stichting Babyspullen werken inmiddels 230 vrijwilligers. Een fantastisch aantal, waar wij heel trots op zijn. Alleen met de inzet van deze enthousiaste, betrokken vrijwilligers kunnen wij (aanstaande) ouders helpen. Om je een idee te geven van de vrijwilligers achter de stichting hebben wij Chayenne Kreeft geïnterviewd. Zij heeft een stage bij ons gelopen. Lees snel verder om meer over haar betrokkenheid bij Stichting Babyspullen te weten te komen.

 

Kun je kort vertellen wie je bent en wat je doet?

Mijn naam is Chayenne Kreeft ik zit nu op school in Zaandam in mijn eerste leerjaar ik doe Medewerker Secretariaat en Receptie. Ik loop stage bij Stichting Babyspullen.

 

Hoe ben je bij Stichting Babyspullen terechtgekomen?

Via school ben ik bij deze stage terecht gekomen. Omdat ik in het mailteam zit voel ik mij betrokken bij iets moois met een doel om baby’s en ouders te helpen met een baby startpakket. Zodat iedereen een goede start heb van het leven en een ouderschap.

 

Waarom besloot je om Stichting Babyspullen te gaan helpen?

Omdat het toch een prachtig doel is met gemotiveerde vrijwilligers die er alles aan doen om mooie pakketten te leveren. En alles eraan doen om mensen te helpen. En ik vind het belangrijk dat er mensen zijn die elkaar helpen.

 

Hoe zet jij je voor Stichting Babyspullen in?

Ik loop 2 dagen en 2 ochtenden stage in het mailteam. Als er geen dingen zijn die ik voor het mailteam kan doen ga ik helpen met kleren sorteren, vouwen of pakketten maken.

 

Wat vind je zo leuk aan het vrijwilligerswerk voor Stichting Babyspullen?

Dat iedereen gemotiveerd is in wat ze doen en dat iedereen heel enthousiast is om mooie pakketten te leveren.

 

Waarom zouden anderen de stichting volgens jou ook moeten helpen?

Omdat iedereen een goede start verdient in het leven. En het is zonde om kleren weg te gooien als je het ook naar een goed doel kan sturen.

 

 

Wil je na het lezen van het interview met Chayenne net als haar als vrijwilliger/stagemedewerker voor Stichting Babyspullen aan de slag? Kijk dan eens op de pagina https://stichtingbabyspullen.nl/vacatures/ om te kijken of er een passende vrijwilligersfunctie voor je bij zit. Er zijn ook nog andere manieren waarop je ons kunt steunen. Meer daarover lees je op https://stichtingbabyspullen.nl/hulp-nodig/

Back To Top