skip to Main Content

De vrijwilligers achter Stichting Babyspullen

Bij Stichting Babyspullen werken inmiddels 140 vrijwilligers. Een fantastisch aantal, waar wij heel trots op zijn. Alleen met de inzet van deze enthousiaste, betrokken vrijwilligers kunnen wij (aanstaande) ouders helpen. Om je een idee te geven van de vrijwilligers achter de stichting hebben wij Betty Jelier-Kiestra geïnterviewd. Lees snel verder om meer over haar betrokkenheid bij Stichting Babyspullen te weten te komen.

Kun je kort vertellen wie je bent en wat je doet?

Ik ben Betty Jelier-Kiestra en woon met mijn man en onze twee zoontjes van zeven en vijf in Wijhe, onder Zwolle. Ik ben fondsenwerver van beroep

Hoe ben je bij Stichting Babyspullen terecht gekomen?

Ik ben een paar jaar geleden via sociale media in contact gekomen met de initiatiefneemster van de stichting, Marjolijn. Ze wilde graag hulp bij het werven van geld en andere middelen.

Waarom besloot je om Stichting Babyspullen te gaan helpen?

Het initiatief van Marjolijn sprak me als jonge moeder erg aan en ik merkte dat ik goed kon helpen met mijn kennis en ideeën over het ontwikkelen en het groeien van de stichting. En, ook heel belangrijk, het klikte meteen al goed met Marjolijn.

Hoe zet jij je voor Stichting Babyspullen in?

Ik help de stichting door aanvragen bij fondsen te doen, door sponsoren te vinden, door de stichting bekender te maken via sociale media en ik ben natuurlijk een actief inzamelpunt.
Marjolijn en ik sparren vaak over ideeën en plannen voor de ontwikkeling en groei van de stichting.

Wat vind je zo leuk aan het vrijwilligerswerk voor Stichting Babyspullen?

Alles wat je doet voor de stichting wordt erg gewaardeerd!

Waarom zouden anderen de stichting volgens jou ook moeten helpen?

Al je hulp wordt erg gewaardeerd en de andere vrijwilligers staan altijd klaar om je te he
lpen bij vragen (bijvoorbeeld via de Facebook-groep).

Welke vrijwilliger van Stichting Babyspullen wil jij de volgende keer in de spotlight zetten?

Peter Terlouw

Wil je na het lezen van het interview met Betty net als haar als vrijwilliger voor Stichting Babyspullen aan de slag? Kijk dan eens op deze pagina om te kijken of er een passende vrijwilligersfunctie voor je bij zit. Er zijn ook nog andere manieren waarop je ons kunt steunen. Meer daarover lees je op hier.

Back To Top