skip to Main Content
Stichting Babyspullen Inhoud Babystartpakket

Nog even en het is bijna weer zover: wegens het grote succes van vorig jaar wordt ook dit jaar weer een Vriendenweek georganiseerd door Stichting Babyspullen. In de week van maandag 17 juni tot en met vrijdag 21 juni openen wij onze deuren voor groepen vrienden, buren, familie, collega’s et cetera onder het motto: ‘Samen aan de slag’.

Samen aan de slag

Samen met je beste vrienden een middag op stap gaan, met je buren een barbecue organiseren of met de hele familie een fietstocht maken is natuurlijk harstikke leuk, maar het voldane gevoel dat jullie na een paar uurtjes helpen bij Stichting Babyspullen hebben, is goud waard. Met jullie inzet draag je actief bij aan een goede start van een kind. Want wist je dat in Nederland één op de negen kinderen wordt geboren in armoede? Stichting Babyspullen vindt dat elk kindje recht heeft op een goede start en daarom verstrekken wij babystartpakketten aan gezinnen die een kindje verwachten en op of onder de armoedegrens leven.

Samen met ons team van vaste vrijwilligers gaan jullie aan de slag in ons distributiecentrum in Heerhugowaard: donaties uitzoeken, kleertjes sorteren en opvouwen of startpakketten maken. Met een paar uur extra hulp zijn wij al heel erg geholpen! Natuurlijk zorgen wij voor een gezellige sfeer, genoeg werk en lekkernijen voor bij de koffie.

Meld je aan

Dus meld jouw vriendclub, sportelftal, zangkoor of team van collega’s nu aan en ontvang naast onze grote dank ook een leuke foto voor op Social Media of jullie verenigingswebsite. Om alvast in de stemming te komen of je vrienden enthousiast te maken, kun je promotiemateriaal bij ons aanvragen of een inzamelactie starten. Neem daarvoor contact met ons op, via onderstaand mailadres.

De inschrijving voor volgende dagdelen is vanaf nu geopend:

  • Maandag 17 juni: 9.00 – 12.00 13.00 – 16.00
  • Dinsdag 18 juni: 9.00 – 12.00 / 13.00 – 16.00 / 19.15 – 22.00
  • Woensdag 19 juni: 9.00 – 12.00
  • Donderdag 20 juni: 9.00 – 12.00 / 19.15 – 22.00
  • Vrijdag 21 juni: 9.00 – 12.00

Opgeven kan via ons emailadres info@stichtingbabyspullen.nl, vermeld hierbij met hoeveel personen jullie komen. Ook voor vragen kun je ons natuurlijk mailen.

Heel graag tot ziens!

 

Back To Top