Instagram vrijwilliger

Ben jij actief op Instagram en lijkt het je leuk om berichten voor onze stichting te plaatsen? Word dan vrijwilliger bij Stichting Babyspullen!

Voor de versterking van ons marketing- en communicatie vrijwilligersteam zijn wij op zoek naar:

Instagram vrijwilliger

Wat doe je?
Je bedenkt en plaatst berichten die aansprekend zijn voor de doelgroep op het Instagram account van Stichting Babyspullen. Natuurlijk hou je hierbij rekening met de communicatiedoelstellingen en het beleid. Daarnaast help je mee met het ontwikkelen van de contentplanner en plaats je aan de hand daarvan specifieke berichten op Instagram. Dit alles om Instagram een volwaardiger communicatiemiddel te maken met als uiteindelijke doel de landelijke naamsbekendheid van Stichting Babyspullen te vergroten. Binnen het bestaande Instagram team (2 personen) wordt bekeken wie zich waarmee bezighoudt.

Wie zoeken wij?
We zoeken iemand die actief op Instagram is en daardoor bekent met dit communicatiemiddel. Je komt met leuke en vernieuwende ideeën en neemt gemakkelijk initiatief. Het aantal uur is in overleg en naar eigen inzicht. De functie kan gewoon vanuit huis. Het is handig als je in de buurt van Heerhugowaard woont, maar zeker niet nodig.

Wat krijg jij ervoor terug?
Al onze vrijwilligers zijn het hierover eens: het werk geeft je een goed gevoel! Een goede start voor elke baby willen we natuurlijk allemaal en op deze manier kan iedereen hier heel praktisch een steentje aan bijdragen. Verder vergroot je je sociale on-/ en offline netwerk, werk je in een gezellig team en organiseren wij elke zomer een gezellige BBQ met alle vrijwilligers!

Wie zijn wij?
1 op de 9 kinderen in Nederland groeit op in armoede, in sommige grote steden is dat zelfs 1 op 4 kinderen. Jaarlijks gaat het om 20.000 baby’s die in armoede geboren worden. Stichting Babyspullen zet zich in voor deze kinderen. De stichting verzamelt babyspullen, maakt daar babystartpakketten van en deelt die via diverse instanties gratis uit aan (aanstaande) ouders die het financieel moeilijk hebben.

Stichting Babyspullen is een landelijke organisatie die werkt vanuit Heerhugowaard. Bij de stichting werken meer dan 200 vrijwilligers die actief zijn op diverse vlakken: van het inzamelen, transporteren, sorteren en inpakken van de kleding en babyspullen tot aan ondersteuning op het gebied van administratie, communicatie, evenementen, transport etc.

Interesse?
Wij zijn heel blij met alle hulp! Je kunt je aanmelding inclusief cv en/of vragen mailen naar onze recruiter Kim Werensteijn via vacatures@stichtingbabyspullen.nl.

Naast deze vacature hebben wij ook veel andere mogelijkheden om je als vrijwilliger in te zetten. Kijk op www.stichtingbabyspullen.nl voor actuele vacatures of stuur je cv met een begeleidende mail naar bovenstaand mailadres. Wij nemen dan contact met je op en bespreken samen wat de mogelijkheden zijn.

Spread the love