Struuntocht Enkhuizen

Op zaterdag 21 maart wordt in Enkhuizen voor de tweede keer de Struuntocht gehouden. Met deze wandeltocht haalt Stichting Westfriese Struuntocht geld op voor goede doelen.

En dit jaar is Stichting Babyspullen één van de goede doelen. Daar zijn we natuurlijk heel erg blij mee!

Loop jij ook mee?

Tijdens de Westfriese Struuntocht, die ’s avonds plaats vindt, wandelen mensen een route van ongeveer zeven kilometer door de oude, sfeervol verlichte havenstad Enkhuizen. Meerdere bewoners en instellingen stellen voor deze gelegenheid hun percelen open, waardoor de wandelaars kans hebben om de mooiste onbekende plekjes te ontdekken.

Meld je snel aan

Wil jij ook meelopen met de Struuntocht, onbekende schatten van Enkhuizen ontdekken én Stichting Babyspullen sponsoren?

Ga dan snel naar de website om een ticket te bemachtigen. www.westfriesestruuntocht.nl