skip to Main Content

Schoolreisjes, sporten, muziekles, een verjaardag vieren of een dagje uit. Het lijkt normaal dat alle kinderen in Nederland dit kunnen doen, maar niet elke ouder kan het betalen. Sam& springt bij voor de kinderen. 

Wij zijn als Stichting Babyspullen daarom blij aan te mogen kondigen dat we samenwerkingspartner zijn van de landelijke organisatie achter Sam&. Sam& voor alle kinderen.

Vanaf nu is het mogelijk om in de gemeentes Alkmaar, Haarlem en Tilburg via de website van Sam& een pakket voor ons aan te vragen. Wij hopen dit op langere termijn uit te breiden naar meer plaatsen in het land. 

Via Sam& krijgen ouders en intermediairs gemakkelijk toegang tot organisaties die helpen als er thuis weinig geld is. Alle kinderen moeten mee kunnen doen!

Sam& is een samenwerkingsverband van Leergeld Nederland, Jeugdfonds Sport & Cultuur, Nationaal Fonds Kinderhulp en Stichting Jarige Job. Samen bieden zij één portaal waar ouders en intermediairs een aanvraag kunnen doen voor de voorzieningen die de organisaties bieden. 

Wil je meer weten over Sam&, kijk dan op: https://www.samenvoorallekinderen.nl/overons/

Back To Top