skip to Main Content

Kinderzwerfboek wil alle kinderen de mogelijkheid bieden om leuke boeken mee naar huis te nemen en te lezen. En daarna het boek weer te laten zwerven zodat andere kinderen hetzelfde boek ook kunnen lezen. Ze hebben als missie om in Nederland een continue stroom te bewerkstelligen van gelezen kinderboeken. Hiervoor werkt Kinderzwerfboek samen met scholen, gemeenten, bibliotheken, bedrijven en maatschappelijke organisaties. 

Kinderzwerfboek laat gericht in aandachtswijken kinderboeken zwerven, zodat de zwerfboeken ook op plekken komen waar deze het hardst nodig zijn en hierdoor kinderen een beter toekomstperspectief bieden en de kans op armoede te verkleinen.

Wij zijn daarom enorm blij met deze samenwerking en dat wij door middel van een donatie vanuit Kinderzwerfboek ook de gelegenheid hebben deze stroom van kinderboeken voort te kunnen zetten. Als Stichting Babyspullen proberen wij (voor)lezen ook te ondersteunen en daarom boekjes toe te voegen aan onze pakketten. Wij hebben al een flinke donatie van twee verschillende prentenboeken mogen ontvangen van Kinderzwerfboek; “Liefie ik ben thuis” en “Wie gaat er mee naar de WC” die wij mogen toevoegen aan onze babystartpakketten en dit zal op regelmatige basis worden voortgezet.

Voorbeeld van afbeelding
Back To Top