Lekker online shoppen en ook nog eens gratis een goed doel steunen? Dat kan heel eenvoudig!
We schreven er al eerder over: https://stichtingbabyspullen.nl/gratis-doneren/

Deze maand is Stichting Babyspullen Doel van de Maand bij Doelshop.nl.
Dat houdt in dat Doelshop extra aandacht aan ons besteed op hun social media pagina’s en in hun nieuwsbrief. Wat dan hopelijk weer leidt tot meer mensen die Stichting Babyspullen kennen. En selecteren als zij via Doelshop online shoppen.

Dat is natuurlijk fijn! Niet alleen voor de shoppers, maar vooral voor de baby’s. Want met de extra opbrengsten kunnen wij dan weer lekker shoppen voor hen. Rompers bijvoorbeeld, of shirtjes, molton hoeslakens en hydrofiele doeken. Een paar voorbeelden van items die op dit moment schaars zijn.

Met de zomervakantie in aantocht wil je zelf misschien ook nog inkopen doen. Overweeg ook eens aan om dit via Doelshop te doen. Dan heb jij een fijne vakantie en de baby’s een goede start!