Stichting Babyspullen verder helpen?

rectancleStichting Babyspullen verzamelt landelijk gebruikte en nieuwe babyspullen en maakt daar babystartpakketten van. Deze pakketten verstrekken wij via diverse instanties gratis aan (aanstaande) ouders in Nederland die het financieel moeilijk hebben.

In Nederland groeit 1 op de 9 kinderen op in armoede. In grote steden is dat zelfs 1 op de 4 kinderen… Wij vinden dat elk kind recht heeft op een goede start! De vraag naar pakketten blijft maar stijgen; in 2015 hebben wij 1672 pakketten verstrekt, in 2016 zijn dat ruim 2.000 pakketten.

Ontdek hoe jij ons kan helpen:

• word donateur
  • word vrijwilliger
  • schenk babyspullen

Wij zijn heel hard op zoek naar 500 donateurs voor Stichting Babyspullen. Zodat wij de toenemende vraag naar pakketten kunnen blijven beantwoorden.

Vrijwilliger Kim Kuiper-Leeuwerke kondigt in haar blog aan dat zij de bij eerste 100 donateurs, per donateur 2 euro extra doneert.
Wat een bijzonder lief gebaar van haar!

Wil jij ons helpen? Klik hier voor meer informatie over donateurschap. Via dit formulier kun je rechtstreeks donateur worden.

videobeeld van geholpen baby’s + quotes van geholpen ouders
videobeeld: hulpverleners aan het woord (credible)
daarna: verschillende hulpopties laten zien

Spread the love