skip to Main Content
Moeder Aan Moeder Markt werkt samen met Stichting Babyspullen

Op 26 januari gaat Stichting Babyspullen naar de markt! We staan die dag op de Moeder Aan Moeder Markt in Alkmaar. Dat is een markt voor tweedehands baby- en kinderartikelen. Debbie Dillhon, de organisator van de markt, benaderde Stichting Babyspullen om samen te werken. Stichting Babyspullen is nu aanwezig met een inzamelcontainer en een collectebus. We hopen van harte dat de bezoekers ons een donatie doen. Zo doen zij niet alleen hun eigen kinderen een plezier, maar ook een kindje dat opgroeit in armoede.
Lees hier meer over de Moeder Aan Moeder Markt en hoe zij Stichting Babyspullen helpen.

Stichting Babyspullen op de Moeder Aan Moeder Markt, Alkmaar 26 januari 2020

Ken je de Moeder Aan Moeder Markt al?

Bezoekers aan de Moeder Aan Moeder Markt

Deze markt voor tweedehands baby- en kinderartikelen wordt een aantal keer per jaar gehouden in Alkmaar. Je kunt er voor een zacht prijsje tweedehands spulletjes kopen en verkopen. Zoals kleding, speelgoed, boeken, kinderwagens, autostoeltjes, beddengoed en zwangerschapskleding. De markt richt zich op (ouders van) kinderen van 0 t/m 6 jaar. Het is een mooie manier om spullen door te geven. Zo komen ze terecht bij kinderen die ze nog goed kunnen gebruiken.

Hoe is de Moeder Aan Moeder Markt ontstaan?

Organisator Debbie Dhillon kwam op het idee toen zij met haar gezin een tijdje in Engeland woonde. Toen haar dochtertje net geboren was bezocht zij in Engeland een soortgelijke markt. Debbie: “Mijn dochtertje Jenaira groeide supersnel uit haar kleertjes. Binnen de kortste keren had ik bakken vol met babykleding en –spullen op zolder staan. Omdat de spullen maar kort gebruikt waren, was alles zo goed als nieuw. Daar moest toch een mooie bestemming voor zijn? Zo kwam ik op het idee om ook in Nederland een Moeder Aan Moeder Markt te organiseren.
Op 3 maart 2018 was de eerste editie en dat was meteen een groot succes. Zondag 26 januari vindt de markt alweer voor de negende keer plaats!”

.
.
.

Moeders aan Stichting Babyspullen

Organisator Debbie Dillhon (links) met Marjolijn Hermus, directeur van Stichting Babyspullen.

Wat is er mooier dan niet alleen door te geven voor jezelf, maar ook voor kindjes die het wat minder breed hebben? Bijvoorbeeld kindjes die opgroeien in armoede. Vanaf 2020 is Stichting Babyspullen aanwezig op de Moeder Aan Moeder Markt. We staan er met een rode inzamelbak en een collectebus. Debbie: “Ik kwam op het idee om stichting babyspullen te steunen omdat wij hetzelfde doel hebben. Namelijk ouders blij maken en helpen! Ook standhouders vroegen vaak of ze spullen, die aan het einde van de middag niet verkocht waren, aan een goed doel konden geven. Dat het hoofdkantoor van Stichting Babyspullen ook in Alkmaar zit, maakt het extra leuk!”

We hopen natuurlijk van harte dat ook de moeders die de markt bezoeken Stichting Babyspullen een warm hart toedragen. Bijvoorbeeld door, naast mooie spullen voor hun eigen kindjes, een extra item aan te schaffen voor een kindje in armoede. Vooral babykleertjes tot en met maat 92 en beddengoed zijn van harte welkom!

Trek gekregen van het shoppen? We verkopen ook cup cakes! De opbrengst hiervan gaat volledig naar Stichting Babyspullen. En daar kopen we dan ook weer babyspullen van.

Wanneer en waar?

De Moeder Aan Moeder Markt in Alkmaar

De eerstvolgende Moeder Aan Moeder Markt is op:
Zondag 26 januari 2020
10:00-14:00 uur
Wijkcentrum Daalmeer
Johanna Naberstraat 77b
1827 LB Alkmaar

In totaal zijn er dit jaar vijf markten.
Stichting Babyspullen is ook daar van de partij.
Bekijk hieronder de data voor 2020:
Zondag 26 januari 2020
Zondag 5 april
Zondag 28 juni
Zondag 27 september
Zondag 22 november

Meer weten?

https://moederaanmoedermarkt.nl/
https://stichtingbabyspullen.nl/

Back To Top