skip to Main Content
Stichting Babyspullen En BORO*MINI

Dit is ons eerste blog, dus laten we ons eerst even voorstellen. Wij zijn BORO*MINI; een nieuw te lanceren babyproductenlabel en wij werken samen met Stichting Babyspullen. Wij maken mooie producten van de resten die overblijven na het sorteren van gedoneerde babyspullen, want alleen de mooiste spullen gaan in de babystartpakketten van Stichting Babyspullen!

Duurzame babyspullen 

Waarom doen wij dit? Wij zijn hard aan het werk om een zo duurzaam mogelijk babyproductenlabel op de markt brengen en daar hoort upcyclen bij. Van Hydrofiele doeken waar een klein vlekje op zit maken we slabbetjes door alleen de goede delen van de hydrofiele doek te gebruiken. Oude boxkleden gebruiken wij als vulling voor onze eigen boxkleden.

Waar worden onze spullen gemaakt?

Naast upcyclen werken we alleen maar met natuurlijke textielverf. Zo gebruiken we bijvoorbeeld natuurlijke indigo en meekrap. In ons atelier in Amsterdam West verven, zeefdrukken en naaien we onze babyproducten.Wil je meer weten kijk dan op onze website: www.boromini.com

BORO*ATELIER IS OP ZOEK NAAR TALENT !

Ben jij een doener (liefst uit Amsterdam-West) die graag in een team werkt en het liefst ervaring en/ of affiniteit heeft met een van de volgende ambachten: verven van textiel, zeefdrukken en naaien.
In ons productie atelier maken we duurzame textielproducten en produceren we onder andere voor ons babymerk BORO*MINI. www.boromini.com
Je kan diverse trajecten volgen in ons productie atelier, waaronder een traject met behoud van je bijstand!
Voor het positief afronden van een leerstage ontvang je een bonus van het UWV.

Wat doen we voor jou?

  • Je leert 3 ambachten
  • Je krijgt les van profecionele en ervaren docenten
  • Begeleiding om je klaar te stomen voor een nieuwe baan
  • We vergroten je kansen op de arbeidsmarkt
  • We brengen je in contact met potentiele werkgevers

Heb je interesse of wil je meer weten? Stuur een mail naar lotje@boromini.com

Inzamelpunt in ons atelier

We zijn erg blij met onze samenwerking met Stichting Babyspullen en hebben ook een inzamelpunt in ons atelier. Dus ben je nieuwsgierig en heb je babyspullen om te doneren? Dan ben je van harte welkom in ons atelier op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag tussen 09.15 en 17.15 uur.

Tot snel!

Lotje Terra & Celia Geraerdts

Back To Top