skip to Main Content
Stichting Babyspullen - FOTB

Op 16 april 2019 was Stichting Babyspullen geselecteerd als het goede doel bij het Gift Suite Mother’s Day event van Friends of the Brands. Het Gift Suite Mother’s Day event staat in het teken van celebrity mommies and mommies to be die rondom Moederdag eens lekker in de watten werden gelegd. Hiervoor werden een aantal prachtige ruimtes in Hotel  de L’Europe in Amsterdam omgetoverd tot luxe cadeausuite op het gebied van fashion, beauty, lifestyle en kids. Een heerlijk ochtendje pampering dus!

We zijn ontzettend blij en dankbaar dat Stichting Babyspullen werd verkozen tot het goede doel van het event van Friends of the Brands. Meteen bij binnenkomst stonden wij met twee tafels klaar om de meegebrachte cadeaus in ontvangst te nemen. Het is echt bijzonder om te zien met hoeveel liefde en zorg alles voor ons werd uitgekozen. Fantastisch dat we zulke mooie donaties mochten ontvangen van alle aanwezigen. Met deze donaties zetten we onze weg voort om voor het eind van dit jaar 6000 babystartpakketten te versturen.
Vlak na de start van het event mochten wij (Marjolijn, Mary en Zerlina) een presentatie houden over Stichting Babyspullen, hier werd echt heel erg leuk op gereageerd.
Vooral de cijfers en een praktijkvoorbeeld (Kraamzorg die ons belde dat er niets in huis was behalve een gratis rompertje uit een pakket. De baby werd warm gehouden met een colafles…) maakten een grote indruk op ons publiek.

Het is echt heel mooi dat we zulke positieve reacties en online aandacht krijgen! Hopelijk leren nu nog meer mensen ons kennen.
Hieronder een paar leuke reacties, wil je alle reacties lezen/zien kijk dan op Instagram!

 

Naast naamsbekendheid kunnen we ook echt extra (financiële) hulp kunnen we altijd gebruiken. Mocht je dus ideeën of tips hebben voor een (hoofd)sponsor, laat het ons dan zeker weten!
Wil je nog meer mooie foto’s zien? Klik dan hier.

Over Friends of the Brands

Friends of the Brands brengt merken op een originele en kwalitatieve manier in contact met de top social influencers in Europa en de VAE, zoals celebrities, b(v)loggers, topsporters, ondernemers en journalisten. Dit doen zij door Evenementen te organiseren zoals The Gift Suite, Like My Brand Men, Like My Brand Women, The White Dinner, The Gentlemen’s Club, The Gift Suite Mother’s Day en ons Charity Gala.

Back To Top