Word partner

• Ben je werkzaam in de babybranche of heb je een onderneming in babyspullen? En heb je wel eens restpartijen die je van de hand zou willen doen?
  • Ben je als hulpverlenende instantie actief in de (humanitaire) zorg, bijvoorbeeld als Voedselbank, en ben je geïnteresseerd in een samenwerking met Stichting Babyspullen?
  • Of ben je als zakelijk professional actief (marketing, HRM, fondsenwerving, logistiek, etc.) en wil je jouw kennis en kunde met Stichting Babyspullen delen?
  • Heb je misschien een logistiek bedrijf en heb je opslagruimte beschikbaar waarmee je onze stichting zou willen helpen? Kan jouw bedrijf bijvoorbeeld ingezamelde spullen vanuit het hele land naar ons sorteer- en distributiecentrum in Heerhugowaard brengen?

Onze stichting kan alle praktische hulp heel goed gebruiken om onze doelen te bewerkstelligen. Wil je met ons samenwerken? Dan komen wij heel graag met je in contact!

Onze partners

Stichting Babyspullen is bijzonder dankbaar voor de jaarlijks terugkerende ondersteuning van onze partners, die hiermee een belangrijke bijdrage leveren aan het werk van de stichting.