Steun Stichting Babyspullen en geef baby’s in armoede een goede start!

In Nederland worden elke dag 50 baby’s in armoede geboren.

Gunt u hen ook een goede start? Steun met uw organisatie Stichting Babyspullen!

Stichting Babyspullen helpt baby’s in armoede aan een goede start

Stichting Babyspullen zet zich in om de effecten van armoede op baby’s en jonge kinderen te verminderen. Wij zamelen landelijk gebruikte en nieuwe babyspullen in en maken daar babystartpakketten van. Deze verstrekken we gratis aan (aanstaande) ouders in Nederland die het financieel moeilijk hebben.

groei sbs

Onze droom is dat ieder kind een goede start in het leven kan maken

“Onze droom is dat ieder kind, ongeacht de financiële situatie van de ouders, een goede start in het leven kan maken”, vertelt Marjolijn Hermus, de oprichtster en directeur van Stichting Babyspullen. “Dat lukt ons niet alleen. Door onze beperkte financiële middelen moeten wij dit jaar begrenzen op een maximum van 5.000 babystartpakketten. En dat terwijl de vraag veel groter is dan dat.   Alleen met financiële steun van bedrijven en particulieren kunnen we aan de groeiende vraag blijven voldoen.”

Helpt jouw bedrijf ons om alle baby’s in Nederland een goede start te geven?

Er zijn verschillende manieren waarop je ons kunt helpen. Zo kun je ons steunen met een vast bedrag per jaar. Met een bedrag tussen de €100 tot €2.000 per jaar ben je al vriend van Stichting Babyspullen. Of word sponsor. Dit kan vanaf €2.000 per jaar. Met een jaarlijkse bijdrage van minimaal € 15.000 verwelkomen we je graag als onze hoofdsponsor.

Geef je liever praktische steun? Ook dat is van harte welkom! Heb je bijvoorbeeld restpartijen van babyspullen over, wil je je kennis met ons delen of kun je ons helpen aan opslagruimte of bij het transport van babyspullen? We werken graag met je samen als partner.

Iedere bijdrage is meer dan welkom en helpt Stichting Babyspullen om nog meer baby’s een goede start te geven.

Wil je je niet voor langere tijd binden, maar draag je Stichting Babyspullen wél een warm hart toe?

Wij zijn je ook enorm dankbaar als je een eenmalige donatie doet.