skip to Main Content

Stichting Babyspullen doet ook dit jaar weer mee aan de Rabo ClubSupport! Dat betekent dat we een kans maken op een financiële bijdrage van de Rabobank. Met deze bijdrage kunnen we nog de babystartpakketten compleet maken met beddengoed-items (een kruik, een deken, een (hoes)laken en een slaapzak), voor een warme start van elk kind!

Wat is Rabo ClubSupport?
Rabo ClubSupport is een initiatief van de Rabobank om lokale clubs en verenigingen te steunen. Elk jaar mogen Rabobank-leden stemmen op hun favoriete club. Hoe meer stemmen, hoe hoger het bedrag dat gewonnen kan worden.

Hoe kun je voor Stichting Babyspullen stemmen?
Stemmen op Stichting Babyspullen kan via de Rabobank App of via www.raboclubsupport.nl .

Waarom zou je voor Stichting Babyspullen stemmen?
Stichting Babyspullen maakt van nieuwe en gebruikte babyspullen babystartpakketten. Deze pakketten worden verstrekt aan (aanstaande) ouders in Nederland die het financieel moeilijk hebben. Een babystartpakket bevat alles wat een baby nodig heeft in de eerste 24 maanden van zijn of haar leven, zoals kleding, beddengoed en verzorgingsproducten.

Help mee aan een warme en eerlijke start van elk kind!

Stem op Stichting Babyspullen tijdens RaboClubSupport! Met jouw stem maak je het mogelijk dat we nog meer babystartpakketten compleet kunnen maken met beddengoed. Help je mee?

Stem nu!

Dank voor je stem en steun!

Bekijk ook ons filmpje:

Back To Top