skip to Main Content

Stichting Babyspullen gebruikt de bovenverdieping voor het inpakken van de babypakketten. Helaas was de doorloopruimte krap en vaak moest er op elkaar gewacht worden tijdens het inpakken, waardoor onze vrijwilligers niet altijd efficiënt te werk konden gaan. 

Maar daar is verandering in gekomen. Vlak voor de uitbraak van Corona en de sluiting van het pand is de bovenverdieping volledig verbouwd. En het resultaat mag er zijn. Langs de gehele lengte van de wanden zijn er nu stellingen met kratten waar de gevouwen kleding en spulletjes netjes klaarliggen om ingepakt te worden. Er is daarnaast ook veel meer ruimte om met meerdere vrijwilligers tegelijkertijd fijn te kunnen werken én de benodigde 1.5 m afstand te kunnen waarborgen. Benieuwd naar het resultaat? Bekijk dan het volgende filmpje.

Onze dank gaat uit naar de heren van Serviceclub Ronde Tafel 98 Schagen. Deze lokale club zet zich in voor een groot aantal regionale goede doelen, waaronder dus Stichting Babyspullen. Wat een geweldig werk hebben jullie verricht!

Back To Top