Een echte kaart maken en per post versturen is misschien wel het leukste wat er is. Met zo’n kleine verrassing door de brievenbus tover je een glimlach op het gezicht van de ontvanger! Via Kaartje2Go kun je met veel plezier en gemak de mooiste, gepersonaliseerde kaarten maken en versturen.

Wij zijn heel blij een nieuwe partner van Kaartje2Go te zijn. Op onze partnerpagina bieden wij een set kaarten aan voor de viering van een geboorte, verjaardag en de kerstdagen.

Verstuur een kaartje van Stichting Babyspullen via Kaartje2go en help mee om ieder kind een goede start geven!