skip to Main Content

Stichting Babyspullen vindt dat elk kind recht heeft op een goede start. De organisatie van Jollein deelt deze mening en hecht er waarde aan om, naast verantwoord te produceren, iets te kunnen betekenen voor de maatschappij. Stichting Babyspullen is dan ook erg blij dat Jollein een samenwerking met ons is aangegaan.

Stichting Babyspullen ontvangt regelmatig donaties van Jollein in de vorm van restpartijen met babyspullen. Jollein hoopt hiermee jonge gezinnen te helpen aan een goede start. Met de hulp van Jollein kunnen we onze babystartpakketten vullen met onder andere hydrofiele luiers, waskussenhoezen, lakentjes en dekentjes van deze mooie organisatie. Zo kunnen we samen nog meer gezinnen blij maken!

Over Jollein

Jollein baby & kids is onderdeel van Smits Assen B.V. Al sinds 1973 is Smits Assen B.V. een succesvolle onderneming in babykamertextiel en -accessoires. Onder de merknaam Jollein ontwerpen zij elk jaar nieuwe collecties met hippe, trendy dessins die een mooie aanvulling zijn op de basiscollectie.

Back To Top