Samenwerking Met Happy Belly’s

Tussen de vele donaties die we bij Stichting Babyspullen ontvangen, vinden wij ook wel eens zwangerschapskleding. Deze kleding kunnen wij niet opnemen in onze babystartpakketten, maar door onze samenwerking met Happy Belly’s van vrijwilligster Mirjam van Vliet komt deze toch nog goed terecht.

Happy Belly’s verkoopt de kleding en Stichting Babyspullen ontvangt hiervan de opbrengst. Van dit geld kopen wij schaarse producten voor in de babystarterspakketten.

Zwangerschapskleding over?

Heb je zwangerschapskleding over, dan kun je deze inleveren bij één van de inzamelpunten van Stichting Babyspullen. De kleding wordt dan via Happy Belly’s verkocht.

Waar moet de kleding aan voldoen om geschikt te zijn voor de verkoop?

• De kleding moet schoon, recent gewassen en gestreken zijn.
  • De kleding moet heel zijn. Dus niet vermaakt, geen gaatjes, alle knopen er nog aan, werkende ritsen en alle labels (maat en merk) nog aanwezig.
  • De kleding moet helder zijn. Niet verschoten, verwassen, geen pluisjes en niet vervaagt.
  • De kleding moet van deze tijd zijn. Dus geen oude logo’s of een ouderwets model.

Over Happy Belly’s

Happy Belly’s is een opgericht door Mirjam van Vliet. In haar zoektocht naar een tweedehands winkel voor zwangerschapskleding kreeg Mirjam van Vliet maar weinig resultaat. Hierom besloot zij zelf een webwinkel te starten, met Happy Belly’s als resultaat.

Happy Belly’s is een (web)winkel voor tweedehands zwangerschapskleding. Je kunt online bestellen, maar ook de winkel in Wateringen bezoeken om de positiekleding te passen.

Ben je zelf zwanger? Ga voor je zwangerschapskleding naar Happy Belly’s. Van geselecteerde kleding gaat een deel van de opbrengst naar Stichting Babyspullen.