skip to Main Content

Stichting Babyspullen is dit jaar een van de doelen aan wie het Guusje Nederhorst Fonds steun verleent. Dit doet ze door de donatie van in ieder geval 5000 etuis – voor in onze startpakketten – met daarin een speen, pluche, hydrofiel en een boekje. Zachte en liefderijke producten.

Dankzij de donaties – die de Stichting deels samen met Woezel & Pip Ambassadeurs als Monique Hazes, Faye Bóné en Toprak Yalçiner tijdens de Negenmaandenbeurs ingezameld heeft – maken we samen een klein maar groots verschil in de starten van een heleboel nieuwe harten en in de levens van de ouders en verzorgers.

We zijn erg dankbaar voor de inzet en betrokkenheid van de Ambassadeurs van Woezel en Pip Baby en het Guusje Nederhorst Fonds. Met deze donatie gaan wij een boel ouders en kinderen heel blij maken! Dankzij Woezel en Pip en hun ambassadeurs merken wij ook een enorme groei in onze naamsbekendheid, veel meer mensen weten nu van Stichting Babyspullen af.

Over het Guusje Nederhorst Fonds

Het Guusje Nederhorst Fonds is opgericht ter liefdevolle nagedachtenis aan de in 2004 overleden Guusje Nederhorst-Woesthoff, de bedenkster van Woezel & Pip. Het Guusje Nederhorst Fonds (GNF) is een initiatief van Dinand en Lucy Woesthoff en heeft als doel om alle relevante projecten die kind en dier centraal stellen, te ondersteunen. Hiertoe kiest het Fonds elk jaar twee goede doelen aan wie zij financiële steun biedt. Zo kunnen we nóg meer kinderen en dieren die onze aandacht, hulp en steun hard nodig hebben, helpen.

Back To Top