Rotary ondersteunt kansarme baby’s in Nederland!

‘Adopteer’ ook een baby en geef ieder kindje een goede start!

1 op de 9 kinderen in Nederland wordt geboren in een gezin met chronisch geldgebrek. Dit gaat om 19.000 kinderen per jaar! Stichting Babyspullen geeft jonge moeders in het eerste levensjaar van hun baby twee keer een pakket met tweedehands kleding en speelgoed en gloednieuwe artikelen als warme kruiken, jasjes en dekentjes. Dit kost € 100,– per kindje.
Help ook mee door éénmalig of  jaarlijks 100 Euro te doneren ten behoeve van Stichting Babyspullen.
Een vrij bedrag doneren is uiteraard ook mogelijk. Om te doneren, vul het formulier hiernaast in.

* Verplichte velden

Lachend kindje

Ik geef hierbij Stichting Babyspullen toestemming om mij uitsluitend voor dit doeleinde te benaderen via e-mail.*