Welkom bij de Stichting Babyspullen Podcast! Deze podcast laat jou kennismaken met Stichting Babyspullen, waarom onze stichting zo hard nodig is en hoe het reilen en zeilen er binnen onze stichting aan toe gaat. Onze vrijwilligers vertellen wat ze doen en waarom zij dit doen. En de bedrijven en gemeenten waar wij mee samen komen doen ook hun verhaal. Kortom: jij gaat alle ins en outs van Stichting Babyspullen horen! En wil jij ons ook helpen met een donatie van geld, spullen of als vrijwilliger – stuur ons gerust een berichtje via info@stichtingbabyspullen.nl.

Podcast #1 – Maak Kennis met Stichting Babyspullen

In deze eerste aflevering van de podcast reeks van Stichting Babyspullen spreekt oprichtster Marjolijn Hermus over het ontstaan van de stichting en alle activiteiten om baby’s en jonge kinderen die opgroeien in armoede te helpen met een goede start. In deze aflevering komt dit alles en meer aan bod.

Podcast #2 – Doneren van Babyspullen

Wat kan allemaal gedoneerd worden aan Stichting Babyspullen en wat wordt er gedaan met deze babyspullen? Deze vragen en meer zullen uitgebreid beantwoord worden door oprichtster Marjolijn Hermus.

Podcast #3 – Inzamelpunten aan het woord

In deze aflevering vertellen Carmen en Alicia die een Stichting Babyspullen inzamelpunt hebben waarom zij zich eigenlijk voor Stichting Babyspullen inzetten en hoe het in zijn werk gaat om inzamelpunt te zijn.

Podcast #4 – Transport

Hoe komen de gedoneerde spullen bij Stichting Babyspullen terecht? En hoe is dit allemaal geregeld? In deze aflevering vertellen Nanda en Kees over het transport bij Stichting Babyspullen.