Beluister hier de podcast

Heb jij altijd al willen weten hoe het sorteerproces van Stichting Babyspullen in zijn werk gaat?

In deze podcast vertellen sorteervrijwilligers Jo en Herlene over het sorteren bij Stichting Babyspullen. Wat gebeurt er tijdens het sorteren en waar wordt allemaal op gelet? Deze vragen zullen beantwoord worden door Jo en Herlene.

Wil jij ons ook helpen?

Op dit moment hebben wij een tijdelijke inzamelstop, maar je kunt ons helpen door vrijwilliger te worden. Of word donateur, eenmalig via onze webshop of structureel.

Voor meer informatie kijk op https://stichtingbabyspullen.nl/hulp-geven/

Volg ons @stichtingbabyspullen