In 2013 kwam Mary in aanraking met Stichting Babyspullen in de zoektocht naar waar ze toendertijd de babyspullen van haar eigen kinderen kon doneren. De rode container werd gevonden en het balletje is gaan rollen.

Wat belangrijk is in de functie van Mary is het uitzetten van de koers, wat wordt er opgepakt en hoe? Ook spreekt ze over de nieuwe sorteerlocatie in Utrecht; een van de grootste projecten van de afgelopen maanden.

Momenteel zijn Mary en de rest van het bestuur hard bezig met een interne professionaliseringsslag met als uiteindelijke doel om baby’tjes en jonge ouders zo goed mogelijk te helpen met de babystartpakketten, waarbij ook zaken lokaal oppakken van steeds groter belang wordt.

Inspireert het gesprek je en zou je graag hulp willen bieden aan Stichting Babyspullen om nog meer baby’tjes te helpen aan een goede start? Kijk dan voor meer informatie op: https://stichtingbabyspullen.nl/hulp-geven/

Volg ons @stichtingbabyspullen