skip to Main Content

In 2013 kwam Mary in aanraking met Stichting Babyspullen in de zoektocht naar waar ze toendertijd de babyspullen van haar eigen kinderen kon doneren. De rode container werd gevonden en het balletje is gaan rollen.

Wat belangrijk is in de functie van Mary is het uitzetten van de koers, wat wordt er opgepakt en hoe? Ook spreekt ze over de nieuwe sorteerlocatie in Utrecht; een van de grootste projecten van de afgelopen maanden.

Momenteel zijn Mary en de rest van het bestuur hard bezig met een interne professionaliseringsslag met als uiteindelijke doel om baby’tjes en jonge ouders zo goed mogelijk te helpen met de babystartpakketten, waarbij ook zaken lokaal oppakken van steeds groter belang wordt.

Inspireert het gesprek je en zou je graag hulp willen bieden aan Stichting Babyspullen om nog meer baby’tjes te helpen aan een goede start? Kijk dan voor meer informatie op: https://stichtingbabyspullen.nl/hulp-geven/

Volg ons @stichtingbabyspullen

Back To Top

Ja, ik word bestie en steun een moeder in armoede

Wordt Bestie

Met jouw vaste, maandelijkse of jaarlijkse donatie, maak jij het verschil!

Met een jaar lang donateurschap geef jij het eerste deel van het babystartpakket aan een pasbevallen moeder.

Elke dag worden er 35 baby’s geboren in armoede. Stichting Babyspullen vindt dat elk kind recht heeft op een goede start. Daarom zorgen wij voor een babystartpakket dat ouders de eerste twee levensjaren helpt hun baby een goede basis te geven.

Steun jij onze actie? Samen kunnen we nog veel meer kinderen een warme start geven!