Stichting Babyspullen gaat in gesprek met Olfertjan Niemeijer van de organisatie Independent Recruiters: een van de centrale opslagpunten die Stichting Babyspullen helpt met de opslag van babyspullen voordat alles terechtkomt bij de loods in Heerhugowaard. Olfertjan vertelt in de podcast hoe hij in contact is gekomen met de stichting en wat het inhoudt om als bedrijf ook opslagpunt te zijn. Naast het zijn van opslagpunt biedt Independent Recruiters ook op veel andere manieren steun aan de stichting door bijvoorbeeld met collega’s kleding te komen vouwen of door financieel een steentje bij te dragen. Dankzij Independent Recruiters en haar mensen kunnen wij als stichting veel babietjes een goede start geven, waarvoor heel veel dank!

Wie weet inspireert het gesprek je, of ken je iemand of een organisatie die wat voor Stichting Babyspullen zou kunnen betekenen? Kijk dan voor meer informatie op: https://stichtingbabyspullen.nl/hulp-geven/

Volg ons @stichtingbabyspullen