In deze podcast luisteren we naar Lisette en Pauline van Gemeente Sittard-Geleen over de bijzondere samenwerking met Stichting Babyspullen.

Er wordt onder andere gesproken over wat de stichting binnen de gemeente met de babystartpakketten betekend voor kinderen van ouders die het minder hebben. De dames geven tevens vanuit beleidsmatige kant toelichting op wat de gemeente allemaal doet om kinderen vanaf jongs af aan mee te laten doen in de maatschappij en gezond en veilig te laten opgroeien. De rol van de stichting wordt hierin ook op meerdere vlakken duidelijk en wordt als zeer waardevol ervaren.

Benieuwd naar het volledige gesprek?

Wil jij ook kindjes aan een goede start helpen?

Dat kan! Word donateur, lever jouw nieuwe en/of gebruikte babyspullen in of word vrijwilliger. Voor meer informatie kijk op: https://stichtingbabyspullen.nl/hulp-geven/

Volg ons @stichtingbabyspullen